fbpx

Borgmester Steen Vindum, Silkeborg, anbefaler Gitte Willumsen

2019-01-05T14:53:34+00:005. januar 2019|

Gitte bliver en god repræsentant for Silkeborg

Borgmester Steen Vindum, Silkeborg:

Der er behov for stærke borgerlige folketingsmedlemmer, der kan tale  sager fra Silkeborg kommune. Vi har brug for nogle landspolitikere, som udtaler sig med troværdighed og ovenikøbet bor i vores kommune.

Jeg kender Gitte Willumsen som en erfaren, ordholden  og dygtig politiker, der er i stand til at indgå aftaler og er samarbejdsvillig over for andre partier, hvilket i høj grad også er værdifuldt, når har man sæde i Folketinget.

Det er vigtigt at bakke op om  de lokale borgerlige kandidater. Hvis ikke vælgerne gør det, taber vi til andre kommuner.

Af  samme grund skal man huske, inden krydset bliver sat, at vi har brug for  fuldgyldige folketingsmedlemmer, som skal tale også borgernes sag på Christiansborg. Kandidater kan jo ikke gøre det. Derfor er det afgørende at vælgerne peger på de lokalt opstillede personer. Andelen af lokale stemmer skal vi have forhøjet. I modsat fald risikerer vi at få færre lokale medlemmer i Folketinget –  til glæde kun for omliggende kommuner i Vestjyllands valgkreds.

Silkeborg kommune er så stor, at den bør og skal have flere folketingsmedlemmer.

Jeg er overbevist om at Gitte Willumsen bliver en særdeles god repræsentant for vort område. Vi har brug for én, der kan bære sager ind i de mange folketingsudvalg.

Hun er en hårdtarbejdende kvinde  med bred erfaring fra sit politiske virke i Silkeborg byråd og fra den imponerende indsats, hun har udført og stadig udfører i det frivillige arbejde.

Vi oplever i disse år at alt for mange unge bliver valgt ind i Folketinget uden forinden at have været aktiv i ude i samfundet, enten i det private erhvervsliv eller  i offentlig tjeneste.

Den udvikling er uheldig og den må vi modvirke. Hvilket kan ske hvis vælgerne  sætter deres kryds ved kandidater, der har gået i livets hårde skole. Og det har Gitte Willumsen.

Venstre har i Vestjyllands valgkreds for tiden kun ét kvindeligt folketingsmedlem, nemlig Inger Støjberg. Derfor  kan jeg i disse ligestillingstider kun anbefale at antallet bliver fordoblet  med Gitte Willumsen,  som har en alsidig viden og erfaring fra blandt andet folkeskolen, kulturlivet,  idrætsverdenen, sundheds- og ældreområdet.